De weg naar geluk. Er zijn genoeg mensen die het eind nog niet in zicht hebben, maar ik ben hier om je te vertellen dat deze weg slechts een illusie is. Geluk staat recht voor je neus. Wat jij moet doen om het te zien? Je ogen open doen. Je leven leven. Liefhebben, genieten van ieder moment en vergeven. Niet alleen de ander, maar ook jezelf. Je hoeft niet je leven lang met negatieve ladingen rond te lopen. Let go and start living! Haal het beste uit jezelf en wees dankbaar voor alles wat je hebt en krijgt. Dat is waar echt geluk begint.

 

Waar geluk te vinden

Ik zocht het bij de ander,
vond alleen jaloezie.
Ik zocht het in de toekomst,
maar er was niets tastbaars.

Het is alsof ik blind ben.
Niet in staat te zien wat er is.

Maar ik stak tijd in mijn passie
en ik kreeg een glimlach op mijn gezicht.
Ik kwam thuis bij mijn geliefde
en mijn hart maakte een sprongetje.
Ik was omringd met familie en vrienden
en een warm gevoel vulde mijn hart.

Geluk, hoef je niet te zoeken.
Het enige wat je hoeft te doen,
is te leven met je ogen open.
Heb lief, wees dankbaar en vergeef.
Moet je

Geluk hoef ik niet te zoeken.
Het enige wat ik hoef te doen,
is te leven met mijn ogen open.
Heb lief, wees dankbaar en vergeef.

Geluk gevonden.

 

 

 

Heb jij moeite met het los laten van je gepieker, of heb je geen idee hoe je iemand moet vergeven? Check dan deze artikelen:

Neem maar afscheid, het is tijd om los te laten

Dus hoe vergeef je iemand?

 

 

About The Author

Femke Schreuder

Mijn ei kwijt kunnen, dat is waar het bij mij om gaat. Toon Tellegen, mijn favoriete dichter, noemde een van zijn dichtbundels 'Daar zijn woorden voor'. Zo voel ik dat ook. Woorden zijn een uitlaatklep en ik kan alles wat ik voel woord voor woord uit- spreken, schrijven, typen. Mijn favoriete dingen in het leven? Romantiek, humor, muziek, schrijven en mooie foto's bekijken.

Leave a Reply