Niet alleen wij hebben te maken met een hittegolf. Nu hoeven wij er niet altijd glamorous uit te zien, maar.. De celebs wel. It’s a harsh thing to say maar zodra zij er niet goed uitzien worden ze almost immediately gebashed door social media. Let’s see what they’re wearing! Kun je ook gelijk wat inspiratie opdoen 😉

Dakota Fanning

Dakota-Fanning-in-sexy-satijn_img500

Dakota draagt een combinatie van zijden. Ik vind het heel slim want het is perfect voor overdag én clash voor in de avonden. Het enige wat ik zou veranderen is de schoenen overdag inruilen voor een paar flipflops.

Eva Longoria

eva-longoria-0708-400

De prachtige Eva Longoria draagt een rode jumpsuit on a hot summer day. Mooi gestyled! Ik twijfel over de lange mouwen maar zo te zien zitten ze losjes wat ook fijn is als er wind is.

Nicole Richie

nicole-richie-0708-400

Nicole Richie draagt een prachtige satijnen jurk die mooi afsteekt bij haar huidskleur and I love the flats & sunglasses!

La La Anthony

la-la-anthony-0708-400

La La ziet eruit alsof ze naar The Hamptons gaat! Classy en perfect voor zowat iedere gelegenheid. En zoals je al vaker hebt gehoord, zwart trekt warmte aan. Dus vooral wit aantrekken deze zomer!

Gwen Stefani

Gwen-Stefani-in-tuinbroek-tip-loose-the-beanie_img500

Gwen Stefani draagt een tuinbroek. Ik denk dat een tuinbroek een uitkomst is voor dagen waarvan je niet precies weet of het écht warm of frisjes gaat zijn. Besides that.. Gwen didn’t change a bit!

Angelina Jolie

Angelina-Jolie-in-little-black-dress_img500

knapste vrouw op aarde in mijn ogen! Angelina is forever een girlcrush voor mij. Ze draagt een Little Black Dress en daarmee kun je eigenlijk nooit de plank misslaan, want het staat iedereen goed. Zelfs haar kinderen zijn goed tegen de hitte gekleed, al denk ik dat haar zoontje liever een paar shorts aanhad! But well done Angelina!

About The Author

Iloveinspiration

Leave a Reply