Aan het einde van de eerste maand valt de energie van een maansverduistering. Het is een goed moment om een ​​nieuwe relatie te vinden of een huidige relatie te verbeteren. In ieder geval word je geïnspireerd door liefde. Een zonsverduistering in augustus, in je liefdesgebied, zal je inspireren en liefde bieden, maar Mercurius kan problemen veroorzaken. Het blijft achter in juli en midden augustus in dit gebied en zal een negatief effect hebben op de liefde. In het algemeen kan de eclips echter nieuwe liefde bieden en relaties verbeteren.

Het vuur zal ontbranden en je zult passie ervaren. De krachtige Jupiter blijft tot november in jouw gebied van liefde en intimiteit. Als gevolg hiervan, zal je veel liefde bieden, maar je zult het ook ontvangen. Het is een goed jaar om gematigdheid te matigen en emotioneel te ontwikkelen. Je gaat intieme relaties met mensen aan en versterkt de huidige contacten. Houd er rekening mee dat je misschien minder geduld hebt met mensen die gesloten zijn of die het niet zeker weten en vooral als je geen emotionele band met hen hebt. Daarom is het belangrijk om je meer te richten op de mensen met wie je een verbinding hebt of om ervoor te zorgen dat je een band hebt met mensen. Mars zal ook reizen in hetzelfde gebied als Jupiter.

Hierdoor kunt u extra energie ervaren, waardoor u meer mogelijkheden heeft om uw relaties te versterken. Het is ook een goed moment om seksueel te verbeteren. Er is een sterke chemische energie, die de relatie met je partner verbetert of iemand vindt die je seksueel kan bevredigen. Kijk niet blindelings naar seksuele aantrekkingskracht, want een intellectuele band met een partner zal ook erg belangrijk zijn. Speciale aandacht wordt besteed aan Venus retrograde op het gebied van intimiteit en liefde. Jupiter en Venus zullen tegenover elkaar staan ​​en dit kan u wat problemen bezorgen. In een relatie kun je een afstand voelen. U wilt een verbinding vinden, maar het is moeilijk. Als gevolg hiervan zijn conflicten en problemen in liefde en intimiteit zeker mogelijk. Venus blijft in de eerste helft van november in het relatie-gebied, waardoor relatieproblemen ontstaan.

Ren niet van hem weg, maar probeer ontspannen te blijven. Soms is het nodig om met iemand te vechten om later te verbeteren. In deze laatste periode van het jaar moet je geduldig zijn met een geliefde, maar ook met andere sociale contacten. In de eerste week van december zal het retrograde kwik zich in de intimiteitssector bevinden en zal het in dezelfde periode zijn dat Jupiter het zal verlaten.

About The Author

Femke Schreuder

Mijn ei kwijt kunnen, dat is waar het bij mij om gaat. Toon Tellegen, mijn favoriete dichter, noemde een van zijn dichtbundels 'Daar zijn woorden voor'. Zo voel ik dat ook. Woorden zijn een uitlaatklep en ik kan alles wat ik voel woord voor woord uit- spreken, schrijven, typen. Mijn favoriete dingen in het leven? Romantiek, humor, muziek, schrijven en mooie foto's bekijken.