Het hele jaar zal je krachtige maar toch fijne energie ontvangen van de meeste planeten. Dat betekent dat je op liefdesgebied een prima jaar tegemoet gaat, maar wel een met veranderingen en aanpassingen. Single vissen zijn op zoek naar stabiliteit en willen iemand die echt bij hen past. Je bent bereid je aan te passen, maar let op: blijf vooral jezelf en wees eerlijk tegenover jezelf en anderen. Wil iemand jou veranderen? Blijf dan uit de buurt van die persoon.

Luister naar elkaar
Ben je in een relatie blijf dan vooral eerlijk en luister goed naar je partner. In een goede relatie? Mogelijk komen er positieve veranderingen aan. Denk aan samenwonen, trouwen, het krijgen van een kindje, het kopen van een huis of andere dingen die jullie relatie verbeteren. Is je relatie een beetje in een dip? Er zal waarschijnlijk geen breuk zijn, het is belangrijk om uit te spreken wat je wil en wat je van je partner verwacht, maar luister ook naar de gevoelens en verwachtingen van je partner.

A good time for sexy time
Er zal geen scheidingsfase zijn tot 2018, maar soms is het verstandig om te rusten en te genieten van dingen die minder over liefde dan over goede gevoelens gaan. Het wordt een goed jaar voor seks en zwangerschap omdat de energie van de planeet krachtig is in termen van romantiek en erotiek. De energie zorgt ervoor dat je meestal goed bij je partner past. In het geval van vrienden en familie, is het raadzaam je aan te passen aan je woorden. De krachtige energie zorgt ervoor dat je soms dingen kunt zeggen die je niet kunt doen. Dit is al normaal voor de vis, maar soms, wanneer Mars invloed heeft, is het minder goed en ontstaan ​​er conflicten en ontstaan ​​er andere problemen. Dus wees niet impulsief en denk in belangrijke dingen aan wat je wilt zeggen en vooral hoe. In conflicten of andere kwesties die moeten worden besproken, is het belangrijk om eerlijk te zijn, maar om respect te tonen.

Een liefdevol jaar
De zonsverduistering van midden juli vindt plaats in je liefdesgebied. Hiermee kun je liefde delen met sociale contacten of een geliefde. Je zult liefdevol zijn en je kunt concentreren op ware liefde. Zelfs met een huidige relatie, lijkt het alsof je elkaar alleen kent, wat de seks erg goed maakt. Ben je single, ben je erg speels en deze maand is het geschikt om een ​​nieuwe liefde te vinden. De retrograde Venus zal in uw branche van intimiteiten zijn in oktober. Het maakt het moeilijk voor je om mensen, zowel liefde als vriendschap toe te staan. Ze kunnen op deze momenten mensen wegschieten en dit kan de relatie beïnvloeden. Bovendien heb je dit jaar geen problemen en zal het een goed moment zijn als het gaat om liefde, familie en vriendschap.

About The Author

Femke Schreuder

Mijn ei kwijt kunnen, dat is waar het bij mij om gaat. Toon Tellegen, mijn favoriete dichter, noemde een van zijn dichtbundels 'Daar zijn woorden voor'. Zo voel ik dat ook. Woorden zijn een uitlaatklep en ik kan alles wat ik voel woord voor woord uit- spreken, schrijven, typen. Mijn favoriete dingen in het leven? Romantiek, humor, muziek, schrijven en mooie foto's bekijken.