Je bent iemand die graag filosofeert en nadenkt over het leven en wat erop volgt. Je denkt dat het heel belangrijk is voor je partner om op te volgen en dit jaar kun je nog steeds gestoord zijn als je een partner hebt die dat niet kan. Het risico van een pauze is dan veel groter. In dit geval zou het verstandig zijn om uw partner hierin te ondersteunen en vooral niet op hen te drukken. Dit werkt alleen maar averechts en zal negatieve gevolgen hebben. Er zijn dit jaar veel positieve energieën.  Je leven was vorig jaar wat ingeslapen en soms zelfs vervelend.


Het zal dit jaar een stuk beter gaan. Alleenstaanden kunnen zich losser gedragen en minder nadenken over wat wel en niet mogelijk is. Dan zal er veel vuur in je zijn en erotiek moet niet altijd gekoppeld zijn aan een permanente relatie. Het kan een gewone sensatie in je leven zijn. Mensen die verbonden zijn, verlaten ook hun comfortzone en kunnen iets spontaan doen. Gender en romantiek zullen niet altijd routinematig maar ook impulsief worden gepland. In een relatie kan er opnieuw een vonk zijn, die meer vuur geeft aan je leven en de relatie meer opwinding biedt. Dit is echt van toepassing op oudere relaties. Het zal belangrijk zijn om je open te stellen. Praten over gevoelens en durven zeggen wat je verwacht, maar ook empathie voor je partner. Terwijl je luistert, zal er wederzijds begrip en solidariteit zijn.


Het wordt een goed jaar om kinderen door een krachtige vruchtbaarheid te leiden. Dit kan zelfs een adoptiekind zijn als er om de een of andere reden geen andere keus is. In termen van familie en vrienden is het harmonieuze energie en zult u vaste verplichtingen hebben. U kunt ook nieuwe vrienden maken, maar zorg ervoor dat u alleen uzelf bent en niet anders reageert. Je bent nog steeds niet klaar, dus mensen kunnen erger worden. Er kunnen meningsverschillen zijn met vrienden en familie, maar dit is het lot van Aquarius.


De maansverduistering van uw relaties zal eind januari plaatsvinden. Als gevolg hiervan kun je gaan werken met relatieproblemen en meer begrip krijgen, zodat geliefden elkaar kunnen begrijpen. Maar er is ook een kans dat jij en anderen zullen besluiten te breken. Soms is het, het beste om problemen te voorkomen. Als je single bent, kun je een ex-partner bedenken en is er zelfs een kans om samen terug te komen. De zonsverduistering van midden augustus kan krachtig en positief zijn, waardoor je bepaalde mensen terug in je leven kunt halen, met liefde en vriendschap.

Liefs Femke

About The Author

Femke Schreuder

Mijn ei kwijt kunnen, dat is waar het bij mij om gaat. Toon Tellegen, mijn favoriete dichter, noemde een van zijn dichtbundels 'Daar zijn woorden voor'. Zo voel ik dat ook. Woorden zijn een uitlaatklep en ik kan alles wat ik voel woord voor woord uit- spreken, schrijven, typen. Mijn favoriete dingen in het leven? Romantiek, humor, muziek, schrijven en mooie foto's bekijken.