Je wekker zodanig zetten zodat je toch nog welgeteld twee minuten langer kan slapen, net genoeg tijd hebt om een kop koffie te drinken , te douchen en vervolgens in alle haast het huis uit rennen met het gevolg dat je dingen vergeet mee te nemen. En nog erger, je dag gestrest en chaotisch beginnen.

Ik weet het, slaap is heel belangrijk en wakker worden van een wekker is niet leuk . Maar door toch je wekker iets eerder te zetten, al is het een kwartier, ja ik hoor je al denken, een kwartier klinkt veel, heb je wel meer tijd om rustig te ontwaken. Ik benadruk rustig nog even, dus niet rennen en racen en boos worden omdat je je sleutels niet kan vinden.

Als je de tijd neemt om rustig te ontwaken, al is het in alle stilte voor je uit staren, of de krant te lezen kom je al in een andere soort flow terecht dat echt bepalend is voor de rest van je dag.

*Leg een avond van te voren je outfit klaar voor in de ochtend, dit scheelt ochtend stress.

*Leg je huissleutels op dezelfde plek in een schaaltje of aan een haakje aan de muur.

*Pak de avond van te voren je tas voor de grootste deel al in zodat je alleen je verse lunchpakket nog in hoeft te pakken.

* Ook je lunchpakket kan je de avond van te voren al klaarmaken en in de koelkast bewaren.


Probeer het eens, iets eerder opstaan maar wel een rustigere start van je dag in plaats van later opstaan en geïrriteerd rondrennen.

Je ochtend heeft ontzettend veel invloed op de rest van je dag.

Like & Share !!

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.