Van jezelf houden is de basis van geluk. Je hoeft daar niet echt iets voor te doen en je kan daar NU gelijk mee beginnen.

Kijk naar jezelf in de spiegel. Je bent niet alleen mooi van de buitenkant maar ook van de binnenkant! Focus je alleen op de belangrijke dingen in het leven en laat alle onbelangrijke dingen aan de kant. Stop met kritiek te geven aan jezelf, daar verspil je tijd mee en het is allemaal niet nodig.

Laat mensen maar lekker zeggen wat ze over jou willen zeggen. Zolang jij weet hoe het zit hoef jij daar geen tijd in te steken.

Je moet je persoonlijk kunnen ontwikkelen, wees vrolijker en positief. Jouw liefde voor jezelf begint bij vriendelijker voor jezelf zijn. Laat je zorgen los, waardoor je vooruit in het leven kan.

Heb vertrouwen in jezelf en probeer de dingen in je leven op eigen kracht te veranderen. Vergeef jezelf en wees niet te streng voor jezelf, fouten maken kan en dat is heel erg menselijk.

En het belangrijkste van allemaal is om vooral te genieten van je leven en te onthouden dat JIJ heel erg belangrijk bent.

 

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.