Voor veel mensen zijn de komende 2 maanden de laatste maanden tot een heerlijke vakantie. Voor studenten is het bijna het einde van het schooljaar. Naar mijn zeggen wegen de laatste loodjes het zwaarst, wat completely normal is. Natuurlijk hebben we allemaal een dip, maar vandaag geef ik je 5 redenen om je er zo snel mogelijk overheen te helpen!

large

Je hebt unieke kwaliteiten!

Ieder persoon is uniek, hoe je het went of keert, jij ook! Veel mensen vergelijken zich met andere mensen waardoor ze zich slecht voelen. Stop met het vergelijken! We leven allemaal ons leven anders. Wat jij kan, kan een ander misschien niet zo goed als dat jij dat kan. Het gaat allemaal om proberen, dat jij laat zien dat je open minded bent en willing om te proberen creëert een beeld over jezelf. Een positief beeld!

Je hebt mensen die om jou geven

We hebben allemaal mensen die om ons geven, ook al lijkt het soms niet zo, het is wel zo. Maak hier gebruik van. Voel je je niet goed? Praat erover! De angst voor afwijzing is iets wat veel mensen afschrikt, maar geloof mij. Niemand kan bekritiseren hoe JIJ je voelt en de mensen die dicht bij je staan hebben het beste met je voor!

Je hebt het goed

The small things  count! So count them. Meestal is onze vision blurry als we er doorheen zitten maar probeer te denken aan hoeveel je hebt bereikt in je leven. Realiseer je dat jij de mensen om je heen gelukkig maakt, dat jij dat kan! Hoe mooi is dat?

Je bent niet de enige

Heb je het gevoel dat niemand je begrijpt? Herkenbaar. Toch is het het beste om eens lekker je hart te luchten bij een persoon die dicht bij je staat. De kans dat iemand je niet begrijpt is er altijd, maar je verhaal kunnen doen aan iemand die een luisterend oor biedt kan al veel betekenen. Wees niet bang om eerlijk te zijn. You’re not a burden!

Wees actief

Wanneer mensen zich niet goed voelen maken ze al snel de fout om zich vaak vol te proppen met junkfood en thuis een film marathon houden. Niks mis mee, maar dit gaat je niet helpen! Door het thuisblijven kak je als het ware in. Neem een beauty behandeling of ga lekker een dagje sporten! Hierdoor blijf je fit en voel je de adrenaline door je lichaam gieren. Maak tijd voor jezelf, hoe druk je het ook hebt. Je mentale en fysieke gezondheid boven alles! Je hebt maar één lichaam dus verzorg je lichaam goed!

 

Don’t to share and Like!

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.