De hoogste staat van menselijke liefde is… de eenheid van één ziel in twee lichamen” – Sri Aurobindo.

Ik hoor echt net het nieuwe nummer van Alicia Keys “In Common” en luisterend naar de tekst terwijl ik heerlijk bounce op de muziek, moet ik meteen denken aan het boek dat ik een paar weken geleden heb gekocht in Antwerpen op een rommelmarkt. Het boek heet “Tweelingzielen, vind je ware spirituele partner!” van Patricia Joudry & Maurie D. Pressman. 

Tweelingzielen zegt dat er een ware spirituele partner bestaat en dat we die als we er rijp voor zijn ook zullen tegenkomen.

Geniet van het lied “In Common”, waar Alicia Keys de juiste woorden en vibraties heeft gevonden voor de vereniging van twee zielen die ooit één geheel vormden…. enjoy <3

 

Liefs, Mara

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.

Leave a Reply