De menselijke geest is één van mijn grootste fascinaties. Dat is ook de reden waarom ik heb (of ben) gekozen om te werken als coach en waarom ik tarot readings doe. Er is een oneindig spectrum aan kennis over wie de mens is en dat maakt het naar mijn idee het leukste om te bestuderen. Daarom vraag ik altijd zonder schaamte wanneer ik met mensen praat wat hun sterrenbeeld is en zodra ik een acteur, producer of andere publiek figuur ontdek is dat ook het eerste wat ik opzoek.

In mezelf wil ik altijd weten of het klopt, zijn alle Leeuwen inderdaad ijdel of zijn alle Vissen spiritueel begaafd?

Deze obsessie heb ik sinds ik een tiener ben. Volgens mij is het mens-eigen maar ik ga altijd verbanden leggen en bewust en onbewust toch kaderen (nu ik er zo over nadenk.) In mezelf wil ik altijd weten of het klopt, zijn alle Leeuwen inderdaad ijdel of zijn alle Vissen inderdaad spiritueel begaafd?

 

Van 23 augustus tot 22 september staat de Maagd centraal in de wereld van astrologie. Wat weet ik eigenlijk van de Maagd behalve dat Beyonce, Michael Jackson, Iyanla Van Zant en Paulo Coelho ‘Virgo’s’ zijn (toevallig mijn favoriete celebrities).

De Maagden die ik ken zijn analytisch. Houden van details en dat maakt het ook ideaal om met ze te werken. De Maagden die ik ken staan stevig in hun schoenen, en zijn eigenlijk allemaal ‘Healers’.

De Maagden die ik ken zijn analytisch. Houden van details en dat maakt het ook ideaal om met ze te werken. De Maagden die ik ken staan stevig in hun schoenen, en zijn eigenlijk allemaal ‘Healers’. Doordat zij zo detail gericht zijn, zien zij meteen de ‘Missing link’. Zij maken dingen, mensen, projecten en families compleet. Zij zijn een aarde teken, en je kan daardoor ook zeggen dat zij goed geaard zijn, en sowieso moeten zorgen dat zij goed geaard blijven.

Naast het analytische, voelen Maagden dingen heel goed aan en weten precies wat werkt en wat niet werkt. “Ik zeg je de liefde voor details is een echte super power”. Ik als Leeuw ben dan ook echt blij met de Maagden in mijn leven. Omdat een Leeuw van de bigger picture is en het hebben van een sterke visie is onze super power. In een team van een Leeuw maakt een Maagd dan ook echt het verschil.

“Ik zeg je de liefde voor details is een echte super power”

Ik zou nog even door kunnen gaan. Maar ik heb een paar leuke filmpjes verzameld waar je naar meer super krachten van de Maagd kan luisteren.

 

Liefs,

Mara.

Voor een persoonlijke reading of coaching ga naar www.maramichels.com

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.