Moed..
Moed is doorgaan wanneer je denkt dat niks meer gaat..
Moed is vertrouwen dat na regen zonneschijn komt…
Moed is geloven in jezelf en in je eigen krachten…
Moed is staan voor de menigte en ze uitleggen dat ze sterk zijn en een ieder moed heeft…
Moed is geloven dat je baby gezond eruit komt ondanks alle diagnose van dokters die je aan het twijfelen willen maken…
Moed is je vader zien sterven op je 17de en toch je havo halen in hetzelfde jaar en erna je HBO diploma halen..
Moed is na 9 jaar een einde maken aan je relatie, omdat je niet meer gelukkig bent..
Moed is erkennen dat je suïcidaal bent en je er iets aan moet doen voordat het mis gaat…
Moed is doorgaan en doorgaan ondanks tegenslagen…want echte leiders ervaren tegenslagen, want door tegenslagen groei je… wordt je sterker en creër je Moed!

 

Ik ben August Ferdinand Lagadeau, kind van Maria Eunice Quintiliano Lagadeau en August Ferdinand Lagadeau. Dit maakt mij dus junior. Er stroomt Braziliaans en Surinaams bloed door mijn aders maar als je kijkt naar mijn huidskleur ben ik Afrikaans verscheept door Europeanen naar Zuid Amerika. Ik werk als veldwerker in Amsterdam Zuid-Oost, de buurt waar ik ben opgegroeid tot de persoon die ik nu ben.

Mijn passie en drijfveer zijn ontwikkeling van mijn bewustzijn, transformatie van mijn Ik. Door jezelf continue te transformeren, evalueren beïnvloed je jouw omgeving. Ik sta voor het goddelijke kracht wezen en bewustzijn van het al. Door jezelf open te stellen aan deze bron van energie wat oneindig is, kan jij zelf dingen bereiken die soms wel niet te bevatten zijn voor het menselijke denken. Ik sta voor liefde want dat is het enige wat zo krachtig is en alles kan verbreken wat zorgt voor blokkades in onze evolutie!

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.