Waardevolle vriendschap

En je kan gillen, dansen, springen,
je kan fouten maken en onverstandige beslissingen maken.

En je kan vallen, vallen van hoog
je kan altijd vallen.
Want zij zullen er zijn.
Ze vangen je en zetten je met beide voeten weer op de grond.

En je kan praten,
Praten voor uren,
al je frustraties, geheimen en onzekerheden.
Ze luisteren.

En je mag altijd jij zijn,
je hoeft jezelf nooit anders voor te doen.

Jij bent jij en dat begrijpen zij.
Dat accepteren zij en dat omarmen zij.
Zij zijn bij jou want jij bent jij.

Femke Schreuder

About The Author

Femke Schreuder

Mijn ei kwijt kunnen, dat is waar het bij mij om gaat. Toon Tellegen, mijn favoriete dichter, noemde een van zijn dichtbundels 'Daar zijn woorden voor'. Zo voel ik dat ook. Woorden zijn een uitlaatklep en ik kan alles wat ik voel woord voor woord uit- spreken, schrijven, typen. Mijn favoriete dingen in het leven? Romantiek, humor, muziek, schrijven en mooie foto's bekijken.

Leave a Reply