Ik help jou bij het vinden van jouw Purpose. Je bent op een leeftijd gekomen dat je weet dat je hier bent voor een reden. Wat die reden precies is, is wellicht nog niet helemaal duidelijk. Het is niet duidelijk omdat jij nog niet bekend bent met de waarde die je hebt. Of het is niet duidelijk omdat jij altijd doet wat anderen van je vragen.

Tot nu heb je vooral keuzes gemaakt gebaseerd op wat je ouders en je omgeving van je verwachten of juist niet verwachten. Maar het kan ook zijn dat je keuzes hebt gemaakt op basis van zekerheid. Wellicht wel een opleiding die helemaal niet bij je past of een carrièrekeuze waar je doodongelukkig van wordt.

Maar het kan zelfs nog dieper liggen. Zo kan je veel hebben meegemaakt in je leven dat je Purpose verstopt is onder al je emoties en overtuigingen. Pas zodra de emoties een plek krijgen en je overtuigingen getransformeerd, zal er ruimte komen voor je Purpose, aangezien je emoties op dit moment veel van je aandacht en energie vergen.

“I help you find your purpose”

Persoonlijk raakt het mij als ik mensen zie die hun Purpose aan zich voorbij laten gaan. Ik zie dat angst een grote boosdoener is. Angst om de volgende stap te maken, angst om voor je dromen te gaan, angst om je mening te geven.

Terwijl deze angsten ons alleen maar vertellen dat wij nieuwe gronden aan het betreden zijn en dat we daar onze grootsheid zullen vinden. #omarmjeangst

Gun het jezelf om te groeien. Gun het jezelf om een Legacy achter te laten maar eigenlijk gun het ook de ander. Gun het anderen om jou te leren kennen voor wie je echt bent. Gun het anderen om van jouw inzichten en wijsheden te leren. Je bent hier voor een reden en op dit moment is er iemand wiens leven jij drastisch zal veranderen op het moment dat jij je Purpose omarmt en uitdraagt. De tijd is aangebroken voor jou.

Ga naar www.maramichelspr.com en boek een Purposecoachingsessie.

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.

Leave a Reply