Ik hoorde weer een geweldige quote “heal before you deal”.

Je hebt hebt een relatie achter de rug en je bent er met veel pijn uitgekomen, je bent nog aan het healen van dit hele gebeuren. Je ontmoet een nieuw mooi persoon, maar je kan deze niet toelaten omdat de pijn nog in de weg zit en jij deze pijn op de ander projecteert.

Misschien zal deze nieuwe mooie persoon jou wel helemaal geen pijn doen, maar omdat jij je vast blijft houden aan de pijn zal je alleen maar pijn voelen. En zo geef jij de ander geen eerlijke kans, eigenlijk geef jij jezelf hierdoor ook geen eerlijke kans.

Dus “heal before you deal with a new person”, alleen dan kan je werkelijk open staan voor nieuwe liefde. Laat niet iemand toe, om deze vervolgend weer af te kaatsen omdat jij nog moet healen, denk ook aan de ander, als jij diegene toelaat en weer wegduwt zorg jij ervoor dat de ander weer onnodig pijn moet lijden, en vervolgens ook weer moet healen om weer te kunnen dealen.

Neem de tijd om te healen.

 

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.