Met welke vragen kan ik komen? Alle vragen over liefde, carriere, dynamiek relaties, purpose, business, spiritualiteit en de volgende stap. Zie mij als je persoonlijke levens-, liefdes- en business coach. Een sessie duurt 30 minuten, investering €100,- (incl. btw)

Mijn naam is Mara Michels. Een bezige bij. Ik ben een echte spirituele nerd.  Om vooruit te komen in dit leven geloof ik in een holistische aanpak. Dat is ook de reden dat ik mezelf heb gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Ondernemerschap, Coaching, NLP, Management, Branding, Marketing, Media, Sales psychologie, Empowerment, Alchemy en Spiritualiteit.

Mijn antwoorden zijn specifiek je weet precies wat je moet doen en wat je niet moet doen, wie je moet vermijden of juist toelaten om te zorgen dat alles weer flowt.

Op het gebied van spiritualiteit heb ik mezelf in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld in verschillende divinatiesystemen. Ik maak gebruik van de Tarot, de pendel en ik werk met verschillende rituelen. Mijn antwoorden zijn specifiek je weet precies wat je moet doen en wat je niet moet doen, wie je moet vermijden of juist toelaten om te zorgen dat alles weer flowt. Ook kan ik je vertellen hoe iemand anders in het proces zit, hoe deze persoon jou ziet en hoe jij  (zonder jezelf te verliezen) er het beste kan zijn voor de ander.

Een Sessie duurt 30 minuten.

Een sessie duurt 30 minuten, is online via what’s app video of zoom. Je verteld eerst waar je het over wil hebben en vervolgens leg ik de kaarten. We kijken naar hoe jij je energie verdeelt, en wat er voor zorgt dat je uit balans bent. Vervolgens gaan wij kijken wat je nodig hebt om in flow en vooral in je eigen kracht te blijven.  

Wil jij ook een sessie boeken, klik hier

Nadat je hebt geboekt stuur mij dan nog een mail via info@iloveinspiration.nl om de datum/tijd af te stemmen.

 

Liefs, Mara Michels